Websites die regelmatig testen, produceren 60% meer conversies.

Stop met gokken. Begin met testen.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Website Optimalisatie

Conversion rate optimalisatie (CRO) kan een enorme impact hebben op uw online marketing en uw bedrijf. Helaas zijn niet alle testen gelijk. De verkeerde test op het verkeerde moment kan veel tijd, geld en conversies verspillen.

Bij Equali hebben we een efficiënte, resultaatgerichte benadering van website optimalisatie ontwikkeld waarmee onze klanten hun digitale marketing naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ik werk met Equali samen voor onze advertentiecampagnes. Onze vaste contactpersoon is er op elk moment, elke stap en op elke post. Als ondernemer kreeg ik het gevoel dat klantenwerving voor mijn bedrijf het belangrijkste ter wereld was. De doeltreffendheid van de advertenties zorgden ervoor dat ik me terug kon focussen om de kwaliteit te leveren die mijn klanten elke dag van mij en mijn team verwachten.
De samenwerking met Equali is super! Het team bestaat uit normale, toffe personen met wie je wilt praten. Ze zijn proactief, verstandig en zeer, zeer onderscheidend. Ja, ze zijn niet de goedkoopste, maar ze leveren resultaat. In feite leveren ze te veel. We werken met mijn bedrijf nu al verschillende maanden samen met Equali. Ik heb een bedrijf in de retail, dus ik kan het je vertellen - dit bedrijf werkt ervoor. Ze weten waar ze mee bezig zijn en kennen hun vak.
Bij Equali zijn ze meester in communicatie. Ze werken een doordachte merkstrategie uit voor hoe schijnbaar ‘mysterieuze’ aankoopprocessen werken. De samenwerking zorgt voor een inzicht in het klantenbrein. De strategie omvat alles tot een groot geheel, en brengt je bedrijf in relatief korte tijd van gewoon naar buitengewoon uniek, maar toch voelt elke stap normaal en logisch.
Bij Equali kan je je verwachten aan een persoonlijke marketingpartner die weet waar ze mee bezig zijn. Bij elk gesprek zijn ze zeer voorbereid en gaat het een stap verder dan online marketing alleen. Je hebt nooit het gevoel dat je geld verspilt en neemt doordachte beslissingen met het lange termijn doel in gedachten.
Het is moeilijk - zeer moeilijk, om een geschikte marketingpartner te vinden voor mijn bedrijf. Er zijn maar een paar bedrijven die de klant vooropstellen voor campagnes & klantenwerving; De strategie van Equali is natuurlijk, en levert ongezien resultaat. Het geschenk is de manier waarop gevoel en emotie verweven zijn in hun online strategie.
Equali geeft eerlijk advies dat u waarschijnlijk nergens anders zult horen. Tijdens het kennismakingsgesprek onderzochten we in eerste plaats mijn klanten, en de positie van mijn bedrijf in de markt. Manu presenteerde een concreet plan voor vooruitgang. Het plan was vrijblijvend, en op maat van mijn budget. We hebben hun advies gevolgd om een eerlijk bedrijf te creëren, nu de benchmark voor andere bedrijven in onze sector.

Verander uw site in een conversiemachine.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.We zijn gepassioneerd over Website Optimalisatie

Verkeer is fantastisch, maar verkeer in combinatie met website optimalisatie is magisch. Bij Equali halen we het beste uit uw website om de kosten per lead drastisch te verlagen en het aantal siteconversies te verhogen.

We een passie voor CRO ontwikkeld. We leven en ademen optimalisatie en gebruiken het graag om ongelooflijke resultaten voor onze klanten te realiseren.

We testen alles

Elk element van uw website heeft invloed op uw bezoekers – in uw voordeel of nadeel. De sleutel tot succes is leren wat helpt en wat uw conversieratio’s schaadt.

De sleutel tot succesvolle optimalisatie is alles testen. U kunt niet altijd voorspellen hoe een bepaald aspect van uw site uw verkeer beïnvloedt, dus u moet alles testen om te weten te komen wat er echt toe doet.

Bij Equali kijken we naar lay-outs, een groep elementen of individuele elementen; achtergronden, afbeeldingen, tekst, koppen, kopieën, berichten, kleuren, uitlijning, grootte, plaatsing, formulieren, promoties, prijzen, pop-ups … en de lijst gaat maar door.

Wij geloven dat niets ongetest moet blijven; dus na verloop van tijd proberen we het allemaal te testen!

Waarom Equali?

DE BESTE TOOLS, DE BESTE METHODES

Om beste website optimalisatie-resultaten te krijgen, moet u de juiste tools gebruiken. Bij Equali. gebruiken we testtools zoals Adobe Target, Optimizely en VWO om ervoor te zorgen dat we bruikbare gegevens uit onze tests krijgen.

Hoewel testtools ons leven gemakkelijker maken, is het echt van belang dat we die tools gebruiken om uw conversieratio te verbeteren. Door de tools te combineren met strategie, kunnen we tests ontwerpen en uitvoeren die uw bedrijfsresultaten aanzienlijk verbeteren.

ONZE KLANTEN

We hebben voor vele klanten baanbrekende resultaten opgeleverd.

Hoewel website optimalisatie elke site ten goede kan komen, heeft de hoeveelheid verkeer naar uw site invloed op het aantal tests dat u op elk gewenst moment effectief kunt uitvoeren. Voor websites met weinig verkeer kan een sluitende test maanden duren. De sleutel is om te beginnen en gedurende een tijd consistent te testen voor de best mogelijke resultaten.

Meer dan uw gemiddelde Optimalisatie-bureau

Goede website optimalisatie kan uw bedrijf transformeren.

Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen hoe u uw online aanwezigheid opnieuw kunt definiëren en uw niche kunt verstoren!

Geef minder uit.
Overtref uw concurrentie.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.