Een correcte én rendabele bedrijfsweerspiegeling.

we werken 100% op maat

Onze webshops zijn een krachtige visuele verpersoonlijking van jouw zaak, bedrijf of organisatie. Technisch perfect in orde. Afgestemd op de bezoeker. Want die bezoeker maakt voor u het verschil.

Een website of webshop is voor veel potentiële klanten het eerste contactpunt met jouw onderneming. Een goede eerste indruk is van groot belang, net daarom is een professionele, kwalitatieve en sterk strategische uitwerking ervan erg belangrijk. Hiervoor bent u bij Equali aan het juiste adres.

Kwaliteit boven kwantiteit

EQ. is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van op maat gemaakte websites en e-commerce webshops. Het is ons doel om de activiteiten van onze klanten te vergroten. Daarom zullen we in samenwerking met u een aantrekkelijke, informatieve en functionele webshop creëren die uw verwachtingen overtreft en voldoet aan uw bedrijfsdoelstellingen. Onze webshops leveren resultaat en zijn gemakkelijk zelf te beheren.

DE FUNDAMENTEN VAN EEN WINSTGEVENDE WEBSHOP:

CORRECTE WEERSPIEGELING.

 We doen onderzoek naar uw doelgroep en zorgen voor een vertrouwd ontwerp dat aansluit op uw visie en de branche waarin uw bedrijf actief is.

PROFESSIONELE FOTO'S & TEKST.

We bieden u een totaalpakket: onze webshops voldoen aan een interactief design, zijn voorzien van professionele foto’s en teksten, leesbaar op alle apparaten (desktop, tablet of mobiel).

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE.

Een groot deel van ons werk bestaat uit het onderzoek naar zoekwoorden. Onderzoek naar zoekwoorden maakt het mogelijk de webshop af te stemmen op de bedoeling van potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in de producten en services die u aanbiedt.

INTEGRATIES / WEB APPLICATIES.

Om nog beter in te spelen op uw behoeften en op die van uw klanten integreren we doeltreffende online applicaties zoals een reservatiesysteem, mailingsysteem, inlogsysteem voor klanten, agendasysteem, vastgoedsysteem, facturatiesysteem, social community systeem,….

Als u kiest voor Equali voor de bouw van uw webshop of website dan kiest u voor een uniek online verkoopkanaal waarbij uw bestaande of potentiële klant in een vingerknip kan zien waar u het verschil maakt.

We geloven in eenvoud, kwaliteit en transparantie.

We investeren in kennis en zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte blijven van de huidige trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied, dit zowel op vlak van marketing als web development. Wij gaan net dat stapje verder en bieden u de beste kwaliteit en klantenservice.

ONS WERKPROCES: STAP VOOR STAP
VOORSTELLING:

We komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We luisteren naar uw nood en bepalen de vorm en het gevoel.

Bij het volgende gesprek presenteren we ons op maat gemaakt actieplan. We bespreken de nodige uitwerkingen en stellen een tijdlijn op. Het project is klaar om van start te gaan.

ONDERZOEK:

We doen onderzoek naar uw markt en doelgroep. We onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor uw bedrijf, om de vindbaarheid op Google te optimaliseren.

STRATEGIE:

Na het onderzoek begint het echte werk. Met de verzamelde gegevens ontwikkelen we een uitwerkingsplan & strategie. We bepalen de inhoud en structuur van de website alvorens tot uitwerking over te gaan.

WEBDESIGN & -DEVELOPMENT:

Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in de markt van KMO’s en middelgrote bedrijven. Het design wordt bepaald, de tekst wordt toegevoegd en de shop wordt geoptimaliseerd voor alle apparaten.

AFWERKING & -LEVERING:

De webshop is functioneel. Nu volgt het technische luik. We helpen u met hosting en de juiste domeinnaam en de website kan online. Het volledige werkproces duurt gemiddeld een 4 tot 5 weken.