Automate B2B sales

Automatiseer je online prospectie.

We hebben een online strategie ontwikkeld die B2B verkoopprocessen automatiseert en buitengewone resultaten oplevert in een recordtijd.

vertrouwd door
Use Case #1

Prospecteer op LinkedIn

Linkedin Sales Navigator stelt je in staat om gemakkelijk leads te extraheren uit specifieke zoekopdrachten. Binnen de kortste keren heb je een uitgebreide lijst met hoogwaardige leads, klaar om omgevormd te worden tot waardevolle klanten voor jouw bedrijf.

Use Case #2

Verrijk je database met e-mail

Op basis van de resultaten van je Sales Navigator-zoekopdracht, schrapen we het internet voor de geverifieerde professionele e-mailadressen van jouw prospects. Nu kun je rechtstreeks contact met hen opnemen en je database moeiteloos verrijken.

Use Case #3

Automatiseer contact via e-mail en LinkedIn

Met onze e-mailautomatiseringstool kunnen we tot 100 LinkedIn-profielen per dag benaderen. Verbind daarnaast automatisch met leads via LinkedIn Auto Connect en stuur een geautomatiseerd bericht wanneer ze de uitnodiging accepteren. Het is een allesomvattende oplossing voor een snellere, krachtigere verkoopsstrategie.

Veelgestelde Vragen

Waar kunnen jullie mee helpen?

Onze oplossing kan worden gebruikt voor het opbouwen van een waardevolle database, en het verhogen van het aantal succesvolle afspraken, wat resulteert in een verbeterd verkoopproces.

Wat is performance marketing en waarom kan het mijn verkoopsproces verbeteren?

Performance Marketing is een vorm van marketing waarbij een klant enkel betaalt voor de resultaten of doelen die ze behalen met de focus op ROI. Automatiseringen zorgen ervoor dat je sneller en efficiënter klanten kunt vinden voor uw bedrijf, het performance marketing model laat je toe om kosten in te schatten. Eens een strategie werkt, is het een kwestie van schalen en uitrollen naar andere vergelijkbare doelgroepen. The Sky is the limit.

Welke tools en technologieën worden gebruikt?

Het hierboven beschreven model dient slechts als visueel voorbeeld van de mogelijkheden. De strategie is flexibel en kan verder uitgewerkt worden met diverse andere direct marketing technieken. Denk aan advertentiecampagnes, direct mailing, telemarketing,… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe integreert deze service met bestaande systemen binnen mijn bedrijf?

Onze service is ontworpen met naadloze integratie in gedachten. Wij zorgen ervoor dat onze tools perfect samengaan met uw bestaande systemen, waardoor je ongestoord verder kan gaan met de ‘business-as-usual’.

Hoe kan ik een demo aanvragen om te zien hoe het werkt?

We begrijpen dat je onze diensten eerst wilt ervaren. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe wij je verkoopproces kunnen transformeren.

Wie is Equali?

Wij zijn een gedreven en veelzijdig team van experts onder leiding van Manu Rombaut, een ervaren SEO- en Performance Marketeer. Als eigenaar van Equali leidt Manu ons in het optimaliseren van digitale ervaringen voor onze klanten. Onze missie is simpel: we helpen bedrijfseigenaren, marketingteams en freelancers om hun digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Met een focus op het creëren van resultaatgerichte marketingstrategieën, bieden we niet alleen deskundigheid, maar ook inspiratie. Bij Equali gaat het niet alleen om wat we doen, maar om hoe we het doen: met toewijding, transparantie en een ware passie voor vooruitgang.

Elk bedrijf is uniek.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften en doelen te bespreken.

TESTIMONIALs

Trots op onze oplossingen én op onze klanten

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met Equali.

Hun succesverhalen zijn niet alleen een getuigenis van onze effectiviteit, maar ook een inspiratie voor toekomstige samenwerkingen.