Onze belangrijkste overtuiging is het creëren van waarde voor u en uw bedrijf.

In Vlaanderen is er de dag van vandaag nog steeds heel veel onduidelijkheid rond online oplossingen voor KMO’s. Naarmate de wereld vooruit gaat, moet uw marketing dat ook doen. We willen zoveel mogelijk in uw bedrijf investeren om het echte potentieel ervan te helpen bereiken. We zorgen ervoor dat uw website concurrentieel blijft en helpen om u klaar te maken voor de toekomst.

Over Ons.

WE zijn meer dan een online marketingbedrijf

Wie we zijn

We zijn marketeers en ondernemende businesspartners met een passie voor data, design en technologie. Bedrijfsleiders kunnen bij ons terecht voor advies en vernieuwende marketingdiensten die onmisbaar zijn in de tijd van vandaag.

Onze filosofie

We werken nauw samen met onze klanten en onderhouden grondige en regelmatige communicatie. Dit betekent dat we snel een unieke toon en marketingbenadering kunnen aannamen, die ons helpt uw doelstellingen te bereiken zonder afbreuk te doen aan uw merkpersoonlijkheid.

Onze werkmethode

Bij ons draait alles om het rendement op de investering (R.O.I) van alle digitale activa van onze klant. We starten elk project met een bedrijfsanalyse. We definiëren de vorm en strategie, en daarna realiseren we de nodige uitwerkingen.

Reacties van onze klanten.

"Ik werk met Equali samen voor onze advertentiecampagnes. Onze vaste contactpersoon is er op elk moment, elke stap en op elke post. Als ondernemer kreeg ik het gevoel dat klantenwerving voor mijn bedrijf het belangrijkste ter wereld was. De doeltreffendheid van de advertenties zorgden ervoor dat ik me terug kon focussen om de kwaliteit te leveren die mijn klanten elke dag van mij en mijn team verwachten."

Van strategie tot beleving.

Het is ons doel om continue en duurzame groei van onze klanten te realiseren.