Stuurt u verkeer nog steeds naar uw homepagina?

Tot 75% van de omzet gaat verloren door een slechte ervaring op de bestemmingspagina.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Ontwerp en optimalisatie van bestemmingspagina's

Uw bestemmingspagina’s zijn enkele van de belangrijkste pagina’s op uw website. De eerste indruk is van cruciaal belang – vooral online – dus u hebt uw bestemmingspagina nodig om tegelijkertijd aan de verwachtingen van de klant te voldoen, uw product of service te verkopen en betrouwbaarheid en geloofwaardigheid te communiceren.

Doe het juist en je creëert een geweldige gebruikerservaring. Verpruts het en uw kansen om van een klik een klant te maken zijn bijna nul.

Bij Equali erkennen we het belang van een voor conversie geoptimaliseerde bestemmingspagina. Om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke resultaten uit hun verkeer halen, testen we elke bestemmingspagina totdat we het ontwerp vinden dat het meeste oplevert.

Aangepaste bestemmingspagina's

We bouwen aangepaste bestemmingspagina’s die individueel zijn ontworpen voor uw bedrijf. Geen twee sites zijn hetzelfde, we bouwen en optimaliseren uw bestemmingspagina’s om perfect te voldoen aan de behoeften van uw site en doelpubliek.

Equali streeft ernaar een breed scala aan bestemmingspagina’s voor uw site te maken. Hiermee kunnen we testen hoe verschillende bestemmingspagina’s uw conversieratio beïnvloeden.

We werken met u samen om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen overeenkomen met uw bestaande merk en lay-out. Aangezien onze bestemmingspagina’s zijn gebouwd zonder uw bestaande site te verstoren, kunt u uw site en SEO-inspanningen onderhouden onafhankelijk van onze tests.

Veel van onze klanten houden zo veel van onze bestemmingspagina’s dat ze hun sites opnieuw ontwerpen in overeenstemming met onze lay-outs!

A / B testen

Een van de sleutels tot ons succes is onze obsessie met split-testen (ook wel A / B-testen genoemd). We houden ervan tests uit te voeren, omdat we hiermee kunnen bepalen welke pagina’s en pagina-elementen de meeste waarde creëren.

Een goede A / B-test lijkt goed op een wetenschappelijk experiment. Je bedenkt een hypothese en vervolgens test je het idee in vergelijking met de normale bestemmingspagina. Door een deel van uw verkeer naar elke pagina te sturen, kunt u de resultaten direct vergelijken en een winnaar kiezen.

Hoe vaker u de test splitst, hoe dichter u bij het identificeren van de “ideale” pagina komt. Elke test vertelt u iets nieuws over uw publiek en hoe u hen kunt overtuigen om te converteren.

Wat maakt Equali. verschillend?

We laten uw landingspagina’s nooit achter op de automatische piloot.

Bestemmingspagina's die resultaat leveren

Bij Equali ontwerpen we bestemmingspagina’s als een tester, geen ontwerper. We vinden dat elk element een functie moet hebben.

We ontwerpen onze pagina’s om te verkopen. Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw bestemmingspagina’s haalt, meten we de prestaties van elk nieuw ontwerp. De ontwerpen die goed presteren, houden we. Al het andere laten we achter.

Mooie ontwerpen zijn leuk. Ontwerpen die converteren zijn beter.

Niet uw gemiddelde marketingbureau

Bij Equali besteden we veel tijd aan het genereren van bezoekers naar websites, we weten hoeveel werk het is om mensen naar uw bestemmingspagina te krijgen. Daarom hebben we zoveel moeite gedaan om uw bestemmingspagina’s te ontwerpen voor de optimale return.

Hoe hoger uw return, hoe meer geld u verdient. Uw belangrijkste doel is ons belangrijkste doel, dus we werken er voortdurend aan om uw bestemmingspagina’s succesvol te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze expertise op het gebied van ontwerp en testen u kan helpen het meeste uit uw bestemmingspagina’s te halen!

Converteer
Meer Verkeer.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.