U hebt meer kans op een hartaanval tijdens het surfen op internet dan op een banneradvertentie te klikken.

Geef uw display-advertenties de aandacht die ze verdienen.

Display-advertenties

Succesvolle display-advertenties richten zich proactief op nieuwe klanten door interessante, relevante advertenties voor hen te plaatsen wanneer ze het meest waarschijnlijk overgaan tot verkoop.

In de wereld van vandaag is veel strategie nodig om te winnen bij display-advertenties. Je moet weten wanneer, waar en hoe het te gebruiken.

Display-advertenties zijn het beste om het merkebekendheid te vergroten en uw bedrijf in gedachten te houden van uw potentiële klant.

Als u bijvoorbeeld een nieuw product lanceert of probeert uw merk te vestigen, kan display-advertenties een geweldige manier zijn om op de radar van uw publiek te verschijnen (en te blijven).

Hoewel display-advertenties uitdagend lijken, kan dit over het algemeen geweldige resultaten opleveren.

Juiste plaats, juiste tijd

Om advertenties weer te geven, moeten uw advertenties op het juiste moment en op de juiste plaats bij geïnteresseerden worden weergegeven. Gelukkig bieden platforms zoals Google een verscheidenheid aan krachtige opties voor contexttargeting om advertenties voor gebruikers te plaatsen waar en wanneer ze waarschijnlijk reageren.

De gemiddelde persoon krijgt meer dan 1.700 banneradvertenties per maand te zien. De beste manier om op te vallen is om een advertentie te maken die het bekijken waard is! Anders dan irritant te zijn, wat geen goede strategie is, is de beste manier om op te vallen met  reclame voor een publiek dat zeer geïnteresseerd is in uw aanbod.

Uw aanbieding moet ook concurrerend zijn met andere display-advertenties in uw niche. Zoals bij elke andere vorm van adverteren, is het belangrijk om je onderzoek te doen. Door te bepalen waar concurrenten hun advertenties weergeven en wat hun aanbiedingen zijn, kunt u bepalen hoe u het beste kunt adverteren voor uw eigen aanbod.

Bij Equali gebruiken we gespecialiseerde tools en analyses om onze display-advertentiecampagnes te ontwerpen en te verfijnen. Dit stelt ons in staat om concurrenten te verslaan en zinvol bewustzijn en conversies te stimuleren.

Targetingstrategieën

Goed uitgevoerde display-advertenties lijken veel op een militaire aanval. Je moet precies weten wie je doelwit is, wat hen interesseert en wat hun waarschijnlijke locatie is om toe te slaan.

Bij Equali analyseren we eerst uw doelgroep. We splitsen ze op naar demografie, interesses, gedrag en de sites die ze bezoeken. Deze analyse geeft ons een prima startpunt, maar daar stoppen we niet.

Terwijl uw campagne loopt, evalueren we onze strategie voortdurend opnieuw om te bepalen welke sites, contextuele voorwaarden en demografische groepen goed reageren op uw advertenties. Dit stelt ons in staat om te bepalen waar en hoe we moeten adverteren om de meeste conversies te produceren voor de laagst mogelijke kosten.

Hoe we advertenties ontwerpen

Bij Equali nemen we het grafische ontwerp, de advertentiestrategie en het optimalisatieproces in eigen handen. Hierdoor kunnen we snel en effectief geweldige display-advertenties genereren die specifiek ontworpen zijn om het rendement op de investering te maximaliseren.

We bundelen onze grafische kennis met de conversie-optimalisatie en werken nauw samen met onze klanten om aangepaste, hoogwaardige beeld- en media-advertenties te maken die zijn afgestemd op de eisen van de campagne. Als eindresultaat zijn het aangepaste advertenties die uw merk vertegenwoordigen en specifiek ontworpen om klikken om te zetten in klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we display-advertenties voor u kunnen laten werken!

Ik werk met Equali samen voor onze advertentiecampagnes. Onze vaste contactpersoon is er op elk moment, elke stap en op elke post. Als ondernemer kreeg ik het gevoel dat klantenwerving voor mijn bedrijf het belangrijkste ter wereld was. De doeltreffendheid van de advertenties zorgden ervoor dat ik me terug kon focussen om de kwaliteit te leveren die mijn klanten elke dag van mij en mijn team verwachten.
De samenwerking met Equali is super! Het team bestaat uit normale, toffe personen met wie je wilt praten. Ze zijn proactief, verstandig en zeer, zeer onderscheidend. Ja, ze zijn niet de goedkoopste, maar ze leveren resultaat. In feite leveren ze te veel. We werken met mijn bedrijf nu al verschillende maanden samen met Equali. Ik heb een bedrijf in de retail, dus ik kan het je vertellen - dit bedrijf werkt ervoor. Ze weten waar ze mee bezig zijn en kennen hun vak.
Bij Equali zijn ze meester in communicatie. Ze werken een doordachte merkstrategie uit voor hoe schijnbaar ‘mysterieuze’ aankoopprocessen werken. De samenwerking zorgt voor een inzicht in het klantenbrein. De strategie omvat alles tot een groot geheel, en brengt je bedrijf in relatief korte tijd van gewoon naar buitengewoon uniek, maar toch voelt elke stap normaal en logisch.
Bij Equali kan je je verwachten aan een persoonlijke marketingpartner die weet waar ze mee bezig zijn. Bij elk gesprek zijn ze zeer voorbereid en gaat het een stap verder dan online marketing alleen. Je hebt nooit het gevoel dat je geld verspilt en neemt doordachte beslissingen met het lange termijn doel in gedachten.
Het is moeilijk - zeer moeilijk, om een geschikte marketingpartner te vinden voor mijn bedrijf. Er zijn maar een paar bedrijven die de klant vooropstellen voor campagnes & klantenwerving; De strategie van Equali is natuurlijk, en levert ongezien resultaat. Het geschenk is de manier waarop gevoel en emotie verweven zijn in hun online strategie.
Equali geeft eerlijk advies dat u waarschijnlijk nergens anders zult horen. Tijdens het kennismakingsgesprek onderzochten we in eerste plaats mijn klanten, en de positie van mijn bedrijf in de markt. Manu presenteerde een concreet plan voor vooruitgang. Het plan was vrijblijvend, en op maat van mijn budget. We hebben hun advies gevolgd om een eerlijk bedrijf te creëren, nu de benchmark voor andere bedrijven in onze sector.

Plaats uw advertenties
waar ze worden opgemerkt.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.