Ga slimmer om met uw advertentiebudget

De eerste stap om internet op een efficiënte manier te gebruiken, is door te kijken naar digitale kansen vanuit het perspectief van marketing- en verkoopdoelstellingen.

De oplossing:
Kwalitatief contact

De sleutel tot succesvol online verkopen is geen hard-selling. In plaats daarvan, draait het om het begrijpen van de behoeften van de klant, en de weg die de hersenen volgen tijdens de zoektocht naar uw product of dienst.

De introductie van de super-mega-grootse marketingkracht....

Denken in termen van facebook plus google

Het is tijd om te stoppen met denken in termen van Facebook versus Google; Het echte geheim van digitaal succes zit in het gebruik van deze reclamekanalen samen om betere resultaten te produceren dan wat ze alleen kunnen bereiken.

In samenwerking met Equali leert u hoe u met dit marketingduo de concurrentie uit het water kunt blazen. We ontwikkelen cross-platform strategieën om uw bedrijf te doen groeien, inclusief:

1. Hoe kunt u zoekopdrachten naar uw merk uitlokken met Facebook en de verkoop realiseren met Google?
2. Hoe Facebook-headlines optimaliseren als trefwoorden voor een win-winsituatie.
3. Hoe vindt u nog meer leads, gebaseerd op degenen die reeds op zoek zijn naar uw bedrijf.

Als het gaat om online adverteren zijn Google en Facebook onmisbaar.​

Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Advertentiebeheer van Equali helpt uw bedrijf op twee unieke manieren te groeien:

Genereer verkeer van hoge kwaliteit en verhoog het aantal conversies:

Voed uw website met verkeer van hoge kwaliteit en kijk hoe uw conversies exploderen. Er zijn elke dag meer dan 3 miljard zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten zitten vol met mensen die antwoorden zoeken voor hun problemen. Een percentage van deze zoekopdrachten zijn problemen die uw bedrijf oplost. Door gebruik te maken van advertenties kunt u nieuwe klanten onmiddellijk naar uw bedrijf lokken.

Krijg direct meetbaar resultaat:

Betaalde zoekadvertenties zullen verkeer onmiddellijk naar uw website leiden zodra deze is ingesteld. In tegenstelling tot organische zoekresultaten, komt u direct op de voorpagina van Google. U betaalt echter per klik op uw zoekadvertenties. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u betaalt voor klikken die worden omgezet in conversies. Bovendien is het nog belangrijker dat uw kosten per conversie niet hoger zijn dan de waarde van uw klanten.

Adverteren op Google en Facebook

Hoe kunnen we u helpen?

Zoekadvertenties

Gebruik het Google-zoeknetwerk om advertenties op de resultatenpagina's van de zoekmachine (SERP) te plaatsen. Wanneer uw doelgroep naar bedrijven zoals het uwe zoekt, verschijnen uw advertenties om verkeer naar uw website te leiden.​

Display & Social Remarketing

Remarketingadvertenties worden gebruikt om advertenties opnieuw voor te stellen aan recente websitebezoekers die vertrokken zijn zonder tot conversie over te gaan. Hoe vaker mensen uw merk zien, hoe groter de kans dat ze het kopen.​

E-commerce

Google Shopping-advertenties worden gebruikt door e-commercebedrijven die online producten verkopen. Deze advertenties verschijnen in de resultaten van de zoekmachine en genereren doorgaans verkeer naar uw website tegen lagere kosten.​

Wilt u uw bedrijf laten groeien?

Neem contact op​

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Online Adverteren: Ons Proces

Het zit in de kleine puntjes

Het is gemakkelijk om informatie te gebruiken om te “shockeren en ontzag op te wekken”. Het verschil tussen Equali. en de meeste andere marketingbureaus, zijn de “kleine stapjes”. Je proeft, in plaats van te slikken!

We zullen een ervaren zoekmachine-advertentiespecialist aanwijzen om uw advertentiecampagne te beheren. Deze persoon is ervaren in Google Ads en zeer behendig in het uitvoeren van succesvolle campagnes. We zullen uw bedrijf eerst leren kennen, en zullen vervolgens een strategie ontwikkelen die werkt voor uw bedrijf.

Besteed geld aan de meest kosteneffectieve zoekwoorden. We zullen grondig onderzoek doen om kansen voor uw bedrijf te vinden. Zoekwoorden zijn de zoektermen die mensen in zoeknetwerken typen wanneer ze zoeken naar iets waarin ze geïnteresseerd zijn. We onderzoeken duizenden zoekwoorden en meten het zoekverkeer, de concurrentie en de kosten om de beste zoekwoorden voor uw advertentiecampagne te selecteren.

Houd uw concurrenten in de gaten. We zullen nauwkeurig evalueren wat uw concurrenten doen in de zoekmachines. Door sterke en zwakke punten in hun advertentie-inspanningen te identificeren, kunnen we een slimmere aanpak voor uw campagne ontwikkelen.

Ontwikkel effectieve advertenties voor zoekmachines. Voor elke advertentie schrijven we de kop, kopiëren en richten we de advertenties op specifieke zoekwoorden. We zullen de A / B-tests ook splitsen op de advertenties om goed presterende advertenties te identificeren.

Identificeer de slecht presterende gebieden van uw advertentiecampagnes. We houden uw campagne dagelijks in de gaten. Als de resultaten beginnen te dalen, zullen we het onmiddellijk detecteren en slecht presterende advertenties onderbreken. Bovendien kunnen we nieuwe advertenties lanceren om de resultaten binnen te houden.

Weet hoe uw betaalde zoekadvertenties presteren. Uw advertentiespecialist bereidt maandelijkse rapporten voor die u kunt beoordelen. Daarnaast zullen we analytische software op uw advertenties installeren. Dit rapporteert het aantal conversies dat we genereren met onze advertentiebeheer diensten.

Betaalbare en effectieve prijzen voor advertentie-beheer

Waarom Equali voor uw Advertentiebeheer

Advertentiebeheer voor kleine bedrijven

WIJ ZIJN ADVERTENTIE EXPERTS

We voeren elke dag advertentiecampagnes voor zoekmachines. We hebben ervaring en bewezen gegevens over best practices met betrekking tot kopieën, koppen en trefwoorden. We begrijpen A / B-splitstests, conversieoptimalisatie en retargeting. Breng uw tijd niet door met dit uit te zoeken. Je hebt een bedrijf te runnen.

CONTRACTEN HEBBEN EEN LAAG RISICO

We bieden initiële contractvoorwaarden van 3 maanden. Nadat de initiële contractperiode is voltooid, wordt uw account maandelijks onderhouden. U kunt op elk moment annuleren met een schriftelijke of digitale kennisgeving van 30 dagen als u niet tevreden bent met uw PPC-campagne. Na 30 dagen zullen we alle services annuleren en alle informatie terugsturen. In de meeste gevallen zien onze klanten echter substantiële resultaten binnen de eerste 3-6 maanden na hun samenwerking.​

BEHEERKOSTEN ZIJN VAST

Onze prijzen zijn vast en nemen niet toe naarmate uw advertentie-uitgaven stijgen. De meeste bureaus brengen beheerkosten in rekening, plus een percentage van uw advertentiebudget (normaal 10% -20%). Dit betekent dat als uw advertentiebudget € 1 000 000 is, uw bureau € 100 000 kost. Wij geloven niet in dit model. Dit plaatst uw bedrijf tijdens het schalen aanzienlijk in het nadeel en stelt u niet in staat uw advertentiebudget te maximaliseren. We brengen alleen kosten in rekening voor het werk dat we daadwerkelijk op uw account hebben uitgevoerd. Hiermee kunt u uw advertentiebudget maximaliseren.

Frequente Vragen

Resultaten

De belangrijkste prestatie-indicatoren die we bekijken, zijn websiteverkeer en conversies. We zullen evalueren hoeveel verkeer uw website ontvangt en hoeveel mensen we daadwerkelijk hebben omgezet in het gewenste resultaat.

De hoeveelheid verkeer zal per maand variëren. Het hangt af van 1) hoe effectief we uw campagne maken en 2) uw advertentiebudget. Hoe meer brandstof we in de tank hebben, hoe meer resultaten we voor u kunnen genereren.

Het aantal conversies zal ook variëren. We kunnen het aantal conversies van onze advertenties bijhouden. Hierdoor kunnen we prestatiegegevens van onze advertentiecampagnes gebruiken om geleidelijke verbeteringen aan te brengen. Daarom zijn we van mening dat uw conversieratio in de loop van de tijd zal stijgen.

Het is echter belangrijk op te merken dat externe factoren van invloed zijn op conversies waarover wij geen controle hebben. Dit omvat de prijs, productkwaliteit, website-bestemming en markt waarin u concurreert.

Het kan duur zijn om op Google te adverteren. Dit komt omdat ze een pay-per-click-model hanteren, wat betekent dat u elke keer betaalt wanneer iemand op uw advertenties klikt. Dit verkeer is echter vaak van hoge kwaliteit. De mensen waarvoor u adverteert, zijn specifiek op zoek naar uw producten of diensten, wat vaak de prijs waard is.

We raden onze klanten aan om de gemiddelde waarde van een klant voor hun bedrijf te overwegen. Zodra u dit begrijpt, identificeert u het maximum dat u bereid bent te besteden om één klant aan te werven. Met een ervaren partner voor online adverteren geloven we dat we u kunnen helpen klanten in de loop van de tijd tegen een winstgevend tarief aan te werven.

Contract & Setup Fees

We bieden initiële contractvoorwaarden van 3 maanden. Nadat de initiële contractperiode is voltooid, wordt uw account maandelijks onderhouden. U kunt op elk moment annuleren met een schriftelijke of digitale kennisgeving van 30 dagen. Na 30 dagen zullen we alle services annuleren en alle informatie terugsturen.

Er zijn eenmalige installatiekosten. Het is in de eerste plaats bedoeld om uw campagne op te zetten of te beëindigen. We zouden uw bedrijf klaarmaken voor onze zoekmachinesystemen, analyseprogramma’s en andere administratieve taken. We zouden ook de nodige advertentieaccounts voor u opzetten.

Service & Samenwerking

U krijgt een persoonlijke marketing partner toegewezen. Deze persoon is opgeleid in zoekmachine marketing en heeft waarschijnlijk ervaring met het werken met klanten die vergelijkbaar zijn met uw branche. Deze persoon zal uw belangrijkste aanspreekpunt zijn. Bovendien rapporteert elke online marketeer aan een strategisch expert, die alle producten beoordeelt voordat deze naar u worden verzonden. Dit om ervoor te zorgen dat u kwalitatief werk ontvangt en het ons lukt om moeilijke situaties op te lossen.

We zullen uw bedrijf leren door u een vragenlijst te sturen. Na voltooiing zullen we een kennismakingsgesprek met u plannen om de vragenlijst en eventuele aanvullende vragen over uw bedrijf te bespreken. Na het gesprek zullen we meer onderzoek doen en een strategie ontwikkelen die specifiek is ontworpen voor uw bedrijf.

In de vragenlijst leren we meer over uw advertentievoorkeuren. In de strategie die we voor u ontwikkelen, wordt aangegeven welke advertentieaanpak we voor uw bedrijf zullen gebruiken. Als u deze aanpak goedkeurt, gaan we de advertenties ontwikkelen in een advertentiekalender. U krijgt de gelegenheid om alle advertenties vooraf te bekijken voordat deze worden gepubliceerd.

Nee, u hoeft ons geen inhoud te verstrekken. Als u echter inhoud hebt, gebruiken we deze graag.

Uw marketingpartner kan unieke advertenties ontwikkelen die bij uw merk passen. We hebben toegang tot stockfoto’s, eenvoudige ontwerpsoftware en relevante nieuwsbronnen. We kunnen dit gebruiken om advertenties te ontwikkelen om uw doelgroep te betrekken.

Ja, uw marketingpartner zal uw advertentiecampagnes dagelijks volgen. Als advertenties niet goed presteren, zullen we ze onderbreken en uw campagne aanpassen.

Bovendien optimaliseert uw marketingpartner uw campagne naarmate de tijd vordert. In de meeste situaties voeren we A / B-tests uit in uw advertentiecampagne. Dit is het proces van het testen van meerdere varianten van uw advertenties en het publiek voor de advertenties. Door verschillende combinaties van advertenties te testen, hebben we meer kans om efficiëntiegebieden te identificeren.

Meer weten?

Klik op de onderstaande pictogrammen voor meer informatie
over onze advertentiebeheer diensten.

Google Ads
Facebook Ads
Linkedin Ads
Landing Page Design
Display Ads
Remarketing