Betaalbare en resultaatgerichte prijzen voor advertentiebeheer.

Prijzen voor advertentiebeheer

Oplossing: Digitale knowhow

Krijg een boost in kwaliteitsverkeer naar uw site.​

Kennis is op elk gebied een waardevolle bron. Kijk zorgvuldig naar het competentieniveau van de mensen waarmee u werkt (team, partners en leveranciers). Creëer een meetsysteem (dit kunnen de jaarlijkse KPI's zijn voor vooruitgang op digitaal gebied). Laat de klanten groeien en positieve resultaten zullen volgen.

Verkeer & Advertentie Management:

Help potentiële klanten uw bedrijf te vinden. We zullen uw verkeer vergroten door een advertentiecampagne op de zoekmachines te lanceren. Deze advertentiecampagne zal bestaan uit tekstadvertenties en display-advertenties. De tekstadvertenties zijn gericht op specifieke zoekwoorden waarnaar uw klanten online zoeken. De display-advertenties zijn gericht op potentiële klanten op maximaal miljoenen populaire websites die samenwerken met Google.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Verhoog het aantal conversies op uw website

Genereer meer conversies tegen relatief lage kosten.

Conversies & advertentiebeheer:

Verhoog het aantal conversies door te adverteren via zoekmachines. We sturen uw verkeer naar pagina’s die gereed zijn voor conversie. Op alle advertenties van zoekmachines is conversietracking geïnstalleerd, waarmee we uw rendement op uw investering kunnen bepalen. Onze advertentiespecialisten houden toezicht op de zoekwoorden, advertentieplaatsingen en andere statistieken om ervoor te zorgen dat we conversies genereren tegen de laagste kosten.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Verhoog het rendement op uw advertentie investering (ROI)

Breng gekwalificeerd verkeer naar uw website en meer omzet vandaag.

ROI & Advertentie beheer:

Verhoog de algehele efficiëntie en ROI met behulp van onze advertentiebeheer-services. U werkt met een betaalde zoekmanager die ervaren en getraind is in Google en Bing Ads. Deze persoon zal zijn ervaring gebruiken om uw advertentiecampagne efficiënter te maken. De meeste van onze klanten zien een onmiddellijke daling van hun kosten per acquisitie zodra ze onze service gebruiken.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Vertegenwoordig uw merk met verbluffende graphics

Ontvang grafische ontwerpen met onze advertentiebeheer prijzen.

Start uw Online Advertentie Campagne

97% van de bedrijven heeft slechte webanalysegegevens

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Aangepaste prijzen voor advertentiebeheer

Flexibele prijzen voor advertentiebeheer zodat u precies krijgt wat u nodig hebt.

Beheervergoeding

Onze prijzen voor Advertentie Management variëren van € 400 tot € 600 per maand gemiddeld. Deze prijs varieert op basis van het aantal advertentiekanalen dat u nodig heeft. Houd er rekening mee dat deze prijs onze vergoeding is voor het beheer van uw advertentiecampagne. Het omvat de ontwikkeling, het beheer en de optimalisatie van uw campagne. Het bevat geen advertentiebudget om betaalde advertenties op zoekmachines weer te geven. Het compenseert ons echter wel de tijd die het kost om uw campagne te beheren. U krijgt een goed opgeleide en ervaren advertentiemanager toegewezen aan uw account die uw campagne zal uitvoeren en de resultaten rechtstreeks aan u zal rapporteren. De waarde van deze service is dat het u tijd en geld bespaart en dat u zich kunt concentreren op belangrijkere aspecten van uw bedrijf.

Advertentiebudget

U moet een advertentiebudget hebben als u onze advertentiebeheer diensten gebruikt. We factureren u niet voor uw advertentiebudget, maar zullen uw advertentiecampagne ontwikkelen en beheren. We raden aan om minimaal € 300 uit te geven aan een betaalde advertentiecampagne om verkeer en conversies te genereren. Meestal echter, hoe meer u uitgeeft, hoe meer resultaten u krijgt. We hebben veel klanten die duizenden euro’s uitgeven aan campagnes voor verkeer en conversie. We zullen u via dit proces raadplegen zodra u zich bij ons aanmeldt.

Setupkosten

Er zijn eenmalige installatiekosten van € 600 verbonden aan onze advertentiebeheer diensten. Deze vergoeding compenseert de tijd om uw campagne in te stellen voor service. Het omvat het instellen van u in onze analysesoftware, managementsystemen en het maken van de nodige advertentieaccounts.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Uw succes is onze eerste prioriteit.

Wij zijn een vooraanstaand PPC-managementbureau dat zich toelegt op uw groei.

Geweldige service is standaard

Transparantie

We zorgen ervoor dat onze klanten ons werk begrijpen. We verkopen niet. We brengen klanten iets bij en leren over online klantenwerving. Het staat hen toe om gerichte diensten aan te vragen omdat ze de waarde ervan begrijpen.

Verantwoordelijkheid

Als we een fout maken (wat af en toe in onze ruimte gebeurt), moeten we ook verantwoordelijk en transparant zijn over wat er is gebeurd, zo wordt vertrouwen gevormd.

Empathie

Empathie speelt een grote rol in wat we doen. We begrijpen dat onze services niet voor elk bedrijf geschikt zijn, en zijn empathisch om de verschillende problemen waarmee bedrijfsleiders te maken hebben beter te begrijpen. Zowel intern als economisch.

Service & Samenwerking

U krijgt een persoonlijke marketing partner toegewezen. Deze persoon is opgeleid in zoekmachine marketing en heeft waarschijnlijk ervaring met het werken met klanten die vergelijkbaar zijn met uw branche. Deze persoon zal uw belangrijkste aanspreekpunt zijn. Bovendien rapporteert elke online marketeer aan een strategisch expert, die alle producten beoordeelt voordat deze naar u worden verzonden. Dit om ervoor te zorgen dat u kwalitatief werk ontvangt en het ons lukt om moeilijke situaties op te lossen.

We zullen uw bedrijf leren door u een vragenlijst te sturen. Na voltooiing zullen we een kennismakingsgesprek met u plannen om de vragenlijst en eventuele aanvullende vragen over uw bedrijf te bespreken. Na het gesprek zullen we meer onderzoek doen en een strategie ontwikkelen die specifiek is ontworpen voor uw bedrijf.

In de vragenlijst leren we meer over uw advertentievoorkeuren. In de strategie die we voor u ontwikkelen, wordt aangegeven welke advertentieaanpak we voor uw bedrijf zullen gebruiken. Als u deze aanpak goedkeurt, gaan we de advertenties ontwikkelen in een advertentiekalender. U krijgt de gelegenheid om alle advertenties vooraf te bekijken voordat deze worden gepubliceerd.

Nee, u hoeft ons geen inhoud te verstrekken. Als u echter inhoud hebt, gebruiken we deze graag.

Uw marketingpartner kan unieke advertenties ontwikkelen die bij uw merk passen. We hebben toegang tot stockfoto’s, eenvoudige ontwerpsoftware en relevante nieuwsbronnen. We kunnen dit gebruiken om advertenties te ontwikkelen om uw doelgroep te betrekken.

Ja, uw marketingpartner zal uw advertentiecampagnes dagelijks volgen. Als advertenties niet goed presteren, zullen we ze onderbreken en uw campagne aanpassen.

Bovendien optimaliseert uw marketingpartner uw campagne naarmate de tijd vordert. In de meeste situaties voeren we A / B-tests uit in uw advertentiecampagne. Dit is het proces van het testen van meerdere varianten van uw advertenties en het publiek voor de advertenties. Door verschillende combinaties van advertenties te testen, hebben we meer kans om efficiëntiegebieden te identificeren.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Waarom Equali voor advertentiebeheer

Een paar redenen waarom onze klanten van onze advertentiebeheerprijzen houden.

WIJ ZIJN ADVERTENTIE EXPERTS

We voeren elke dag advertentiecampagnes voor zoekmachines. We hebben ervaring en bewezen gegevens over best practices met betrekking tot kopieën, koppen en trefwoorden. We begrijpen A / B-splitstests, conversieoptimalisatie en retargeting. Breng uw tijd niet door met dit uit te zoeken. Je hebt een bedrijf te runnen.

CONTRACTEN HEBBEN EEN LAAG RISICO

We bieden initiële contractvoorwaarden van 3 maanden. Nadat de initiële contractperiode is voltooid, wordt uw account maandelijks onderhouden. U kunt op elk moment annuleren met een schriftelijke of digitale kennisgeving van 30 dagen als u niet tevreden bent met uw PPC-campagne. Na 30 dagen zullen we alle services annuleren en alle informatie terugsturen. In de meeste gevallen zien onze klanten echter substantiële resultaten binnen de eerste 3-6 maanden na hun samenwerking.​

BEHEERKOSTEN ZIJN VAST

Onze prijzen zijn vast en nemen niet toe naarmate uw advertentie-uitgaven stijgen. De meeste bureaus brengen beheerkosten in rekening, plus een percentage van uw advertentiebudget (normaal 10% -20%). Dit betekent dat als uw advertentiebudget € 1 000 000 is, uw bureau € 100 000 kost. Wij geloven niet in dit model. Dit plaatst uw bedrijf tijdens het schalen aanzienlijk in het nadeel en stelt u niet in staat uw advertentiebudget te maximaliseren. We brengen alleen kosten in rekening voor het werk dat we daadwerkelijk op uw account hebben uitgevoerd. Hiermee kunt u uw advertentiebudget maximaliseren.

Ik werk met Equali samen voor onze advertentiecampagnes. Onze vaste contactpersoon is er op elk moment, elke stap en op elke post. Als ondernemer kreeg ik het gevoel dat klantenwerving voor mijn bedrijf het belangrijkste ter wereld was. De doeltreffendheid van de advertenties zorgden ervoor dat ik me terug kon focussen om de kwaliteit te leveren die mijn klanten elke dag van mij en mijn team verwachten.
De samenwerking met Equali is super! Het team bestaat uit normale, toffe personen met wie je wilt praten. Ze zijn proactief, verstandig en zeer, zeer onderscheidend. Ja, ze zijn niet de goedkoopste, maar ze leveren resultaat. In feite leveren ze te veel. We werken met mijn bedrijf nu al verschillende maanden samen met Equali. Ik heb een bedrijf in de retail, dus ik kan het je vertellen - dit bedrijf werkt ervoor. Ze weten waar ze mee bezig zijn en kennen hun vak.
Bij Equali zijn ze meester in communicatie. Ze werken een doordachte merkstrategie uit voor hoe schijnbaar ‘mysterieuze’ aankoopprocessen werken. De samenwerking zorgt voor een inzicht in het klantenbrein. De strategie omvat alles tot een groot geheel, en brengt je bedrijf in relatief korte tijd van gewoon naar buitengewoon uniek, maar toch voelt elke stap normaal en logisch.
Bij Equali kan je je verwachten aan een persoonlijke marketingpartner die weet waar ze mee bezig zijn. Bij elk gesprek zijn ze zeer voorbereid en gaat het een stap verder dan online marketing alleen. Je hebt nooit het gevoel dat je geld verspilt en neemt doordachte beslissingen met het lange termijn doel in gedachten.
Het is moeilijk - zeer moeilijk, om een geschikte marketingpartner te vinden voor mijn bedrijf. Er zijn maar een paar bedrijven die de klant vooropstellen voor campagnes & klantenwerving; De strategie van Equali is natuurlijk, en levert ongezien resultaat. Het geschenk is de manier waarop gevoel en emotie verweven zijn in hun online strategie.
Equali geeft eerlijk advies dat u waarschijnlijk nergens anders zult horen. Tijdens het kennismakingsgesprek onderzochten we in eerste plaats mijn klanten, en de positie van mijn bedrijf in de markt. Manu presenteerde een concreet plan voor vooruitgang. Het plan was vrijblijvend, en op maat van mijn budget. We hebben hun advies gevolgd om een eerlijk bedrijf te creëren, nu de benchmark voor andere bedrijven in onze sector.

Nog vragen?

Onze prijzen voor advertentie-beheer kunnen volledig aangepast worden aan uw bedrijf.