Zonder goede analyse mislukken 97% van de online marketingcampagnes.

Je verdient beter.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.​Website-analyse

Analytics-tracking geeft de grootste invloed op het succes van digitale marketing. Van klik-tot-verkoop bieden uw bezoekers u kansen om hun gedrag te volgen, te modelleren en te voorspellen. Vaker wel dan niet, bepaalt de informatie van site-analyse of een digitale marketingcampagne een winnaar is of een verspilling van geld.

Ik werk met Equali samen voor onze advertentiecampagnes. Onze vaste contactpersoon is er op elk moment, elke stap en op elke post. Als ondernemer kreeg ik het gevoel dat klantenwerving voor mijn bedrijf het belangrijkste ter wereld was. De doeltreffendheid van de advertenties zorgden ervoor dat ik me terug kon focussen om de kwaliteit te leveren die mijn klanten elke dag van mij en mijn team verwachten.
De samenwerking met Equali is super! Het team bestaat uit normale, toffe personen met wie je wilt praten. Ze zijn proactief, verstandig en zeer, zeer onderscheidend. Ja, ze zijn niet de goedkoopste, maar ze leveren resultaat. In feite leveren ze te veel. We werken met mijn bedrijf nu al verschillende maanden samen met Equali. Ik heb een bedrijf in de retail, dus ik kan het je vertellen - dit bedrijf werkt ervoor. Ze weten waar ze mee bezig zijn en kennen hun vak.
Bij Equali zijn ze meester in communicatie. Ze werken een doordachte merkstrategie uit voor hoe schijnbaar ‘mysterieuze’ aankoopprocessen werken. De samenwerking zorgt voor een inzicht in het klantenbrein. De strategie omvat alles tot een groot geheel, en brengt je bedrijf in relatief korte tijd van gewoon naar buitengewoon uniek, maar toch voelt elke stap normaal en logisch.
Bij Equali kan je je verwachten aan een persoonlijke marketingpartner die weet waar ze mee bezig zijn. Bij elk gesprek zijn ze zeer voorbereid en gaat het een stap verder dan online marketing alleen. Je hebt nooit het gevoel dat je geld verspilt en neemt doordachte beslissingen met het lange termijn doel in gedachten.
Het is moeilijk - zeer moeilijk, om een geschikte marketingpartner te vinden voor mijn bedrijf. Er zijn maar een paar bedrijven die de klant vooropstellen voor campagnes & klantenwerving; De strategie van Equali is natuurlijk, en levert ongezien resultaat. Het geschenk is de manier waarop gevoel en emotie verweven zijn in hun online strategie.
Equali geeft eerlijk advies dat u waarschijnlijk nergens anders zult horen. Tijdens het kennismakingsgesprek onderzochten we in eerste plaats mijn klanten, en de positie van mijn bedrijf in de markt. Manu presenteerde een concreet plan voor vooruitgang. Het plan was vrijblijvend, en op maat van mijn budget. We hebben hun advies gevolgd om een eerlijk bedrijf te creëren, nu de benchmark voor andere bedrijven in onze sector.

Ontdek wat er echt gebeurt op uw site.

Analytics zit ons in het bloed

Bij Equali geloven we dat het niet is gebeurd als je het niet hebt gevolgd. Met Analytics bepalen we welke wijzigingen de bedrijfsresultaten van onze klanten echt beïnvloeden. We zijn verslaafd aan het gebruik van die data om winst te maken.

De verslaving aan Analytics drijft Equali om elke interactie tussen de campagne en de klant te volgen. Hierdoor kunnen we zien waar uw geld naartoe gaat en hoeveel rendement uw inspanningen genereren.

Alles monitoren kost extra werk en planning, maar het stelt ons in staat om de prestatie-indicatoren of ‘metrics’ te identificeren en ons erop te concentreren. De resultaten spreken voor zich.

Doelen en gebeurtenissen bijhouden

Alles wat kan worden gevolgd, moet worden gevolgd. Je weet nooit wanneer een bepaald site-element een goudmijn wordt!

Bij Equali volgen we elk interactief element – inclusief formulieren, knoppen, dynamische telefoonnummers, kassa’s en zo ongeveer alles – op de sites van onze klanten als analyse-evenement. Hierdoor kunnen we precies zien hoe bezoekers omgaan met de site.

Door het bijhouden van gebeurtenissen in te voeren, kunnen we bepalen hoe elementen bijdragen aan het conversieproces en doelstellingen voor site-interactie instellen die ROI stimuleren.

Wat maakt ons verschillend?

We volgen en optimaliseren alles.

KLIK EN HEATMAP TRACKING

Een geweldige manier om te visualiseren hoe verkeer op een site reageert, is door middel van klik- of warmtekaarten. Deze tools bieden een goed inzicht in hoe gebruikers reageren op verschillende aspecten van uw pagina.

We kunnen bijvoorbeeld vaststellen dat een navigatieknop de aandacht afleidt van conversie-elementen of dat een afbeelding wordt aangezien voor een knop.

Door bij te houden hoe bezoekers omgaan met uw site, kunt u veel leren over waarom site-elementen slagen of mislukken. strategie, kunnen we tests ontwerpen en uitvoeren die uw bedrijfsresultaten drastisch verbeteren.

GEDETAILLEERDE RAPPORTAGE

Webanalyses bieden veel belangrijke informatie over een website. Helaas is het filteren van uw gegevens zonder de juiste rapportage-instellingen een foutgevoelig en pijnlijk proces.

Om het u gemakkelijk te maken, bieden we onze klanten dashboards die het meten van de effectiviteit van hun online marketingcampagnes eenvoudig maken. Eenvoudige en nauwkeurige gegevens verwijderen de emotie van het besluitvormingsproces over hoe u uw online marketingbudget het beste kunt toewijzen voor de beste ROI.

Analytics die resultaat oplevert

Het is niet verrassend dat analyse fundamenteel is voor alles wat we doen bij Equali. Voor veel van onze klanten hebben onze analyses hun manier van zakendoen veranderd.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u de verborgen winstelementen op uw site kunt ontdekken en gebruiken om uw online marketing opnieuw te definiëren!

Volg uw bezoeker
van Klik tot Verkoop.

Let's talk business!

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.